Contact

Schonck, Schul & Compagnie

SCHONCK, SCHUL & COMPAGNIE Makelaardij en Vastgoedontwikkeling is al meer dan 80 jaar actief in de Bredase vastgoedmarkt en heeft zich met een team van ca. 15 medewerkers gespecialiseerd in het product Wonen. Gebaande paden bewandelen moeten anderen doen, wij zoeken de weg omhoog langs de beste route, soms avontuurlijk, maar altijd doelbewust, gedreven en creatief. Niet voor niets prijkt in onze ontvangsthal de spreuk: “Nil volentibus arduum” (Niets is onmogelijk voor hen die willen).

De combinatie van deze factoren zorgt ervoor dat we niet stilzitten en afwachten, maar proactief te werk gaan. Voor ons is deze, schijnbaar ongebruikelijke, wijze van werken een natuurlijke invulling van onze mentaliteit. Al onze mensen zijn gedreven ‘vakidioten’ met passie voor hun werk. Met bezieling willen we scoren voor onze cliënten.

Ons pand weerspiegelt de persoonlijkheid van onze onderneming. Op een locatie midden in de samenleving, op een kruispunt van twee levensaders van de stad, biedt de spectaculair verbouwde Fatimakerk ons de gelegenheid om uit te pakken met ons werk.

Contactgegevens

Fatimastraat 1
4834 XT Breda
T. 076-56 56 056
E. nieuwbouw@schonckschul.com
W. www.schonckschul.com

Uw contactpersoon is Bas Korving